Uncategorized

Sjældne Woodstock-fotos, der definerer hippietiden

Hvad skulle være tre dage med fredskærlighed, og musik fejret på en uklart mælkebondegård i byen Bethel, New York i sommeren ’69, viste sig at være den mest ikoniske musikbegivenhed hele tiden. Ja, vi taler om Woodstock, det afgørende øjeblik i musikhistorien, der startede den 15. august 1969. Vi har samlet meget sjældne Woodstock-fotos, der fanger hvad det virkelig var at være der. Fra 32 ikoniske forestillinger, over 400.000 spændte fans, trafikpropper, psykedeliske varevogne, boheme og hippie mode, regn, solskin og en masse fred og kærlighed – det var navnet på spillet hos Woodstock, og det ændrede livet for alle, der var og var ikke der.

1. Kunst og håndværk

Woodstock Music & Art Fair Festival blev ikke omtalt som det til intet formål. Partiet var et sted for yngre sjæle at specificere deres kreativitet og selvudfoldelse ved hjælp af musik og kunstværker, ligesom denne bohemiske pige prydet med læderbaseret afgrødeprop, hovedbånd og armarmbånd.


worldation.com

Hun parkerede sig ned på græsset for at væve hendes lær-kvastede tapet. Måske udleverede hun det til forskellige medfødte festivalgæster og tilbød endda en række. Hvilket som helst betyder, at hendes model var helt i tråd med Woodstock’s ånd.

2. Fred og bobler

Næsten 500.000 individer oversvømmede i Woods til Woodstock for at få et udsnit af den karakteristiske og eklektiske oplevelse af enhed og kærlighed. Mens de fleste frolicked på festivalen med en ledsager eller en flok individer, var andre mest tilbøjelige til at deltage i det behagelige på egen hånd.


pinterest.com

På billedet er der en pige ved navn Jackie Barg, der sidder på bunden, der blæser bobler ind i gruppen, mens hun har det sjovt med sit personlige firma. Denne fri-spirited concertgoer var med sandsynlighed at have noget sjovt, mens klar til følgende performer at se på scenen.

3. mad til kærlighed

Det var hyppigt for folkemængderne i Woodstock at dele deres måltider, vand og tøj med deres naboer og medfødte festivalgæster, da deling var en af ​​mange hovedfilosofier, som skuespilleren stod for. Dette yderst usædvanlige billede fanger simpelthen, at med denne yngre pige laver klare måltider til resten af ​​Woodstock-gruppen.


lifestylogy.com

Desværre var der en enorm mangel på måltider som et resultat af den mangfoldighed af dem, der bekræftede på Woodstock langt overskredet den mængde, nogen kunne have forventet. Mange individer ønskede ikke at miste deres plads på sektoren eller skulle trække folkemængderne til at søge måltider, så de arrangerede frie stande og banded kollektivt for at fodre alle.

4. Nogle Shut-Eye

Næsten halvdelen af ​​en million individer deltog i Woodstock, så det er ikke chok, at der har været hovedbesøgende syltetøj og en mangel på hus inden for rammerne af Max Yasgur’s mælkeproduktion, stedet der blev afholdt.


allthatsinteresting.com

Mange personer, som denne pige, sov på deres motorcykler eller biler som følge af at det var for brændende at sove inde i dem. De heldige byggede telte og ikke-permanente lystbåde med sovende bagage, men da huset gik tomt, var det nødvendigt at træde tilbage til deres varevogne og køretøjer, hvis de kunne nå dem. Nogle havde endda brug for at beholde deres biler, da de besøgende spærrede vejen.

5. Rocking med Jimi Hendrix

Jimi Hendrix var en af ​​mange 32 handlinger til at udføre hos Woodstock, og han lagde en dreng på et helvede af en gave, der donerede en hvid læderbaseret og blåperad frynset jakke. Ikonet var virkelig den endelige at udføre på festivalen for et publikum på 30.000 tilskuere, da mange af de musikelskende koncertgæster allerede var gået på grund af regnforsinkelserne.


pinterest.com

Dem, der ventede i forventning til Hendrixs to timers effektivitet sammen med sit nye band Gypsy Sun og Rainbows, har været meget begejstret for, at de ventede, fordi den er gået ud i historisk fortid som en afgørende anden af ​​60’erne. Hendrix måtte muligvis være den endelige handling at udføre, men han var den allerbedste betalt og tjente sig en behagelig sum på $ 18.000.

6. Indpakket i kærlighed

Woodstock gav individerne en ting at overveje og vedligeholde på igennem en virkelig tumultuøs politisk periode, hvorfor dette billede voksede til at blive nok den mest kendte fra arrangementet. Nu hver 69 år tidligere voksede Bobbi Kelly og hendes kæreste Nick Ercoline til at blive plakatbørnene i Woodstock indpakket i en omfavnelse med solopgangen i baggrunden.


vintag.es

Billedet repræsenterede kærlighed, fred og individualitet, som alle følte på tre-dagers arrangementet; en kærlighed så robust, at dette par fortsatte med at gifte sig og have to børn. Burk Uzzle of Magnum Agency snappede billedet med ud af parret bemærker. Uzzle mindede om, hvordan Gracie Slick of Jefferson Airplane udførte i dagbruddet da dette par “magisk stod op og hugget.” Efter at de kyssede og hugget, smilede Kelly og lænede hovedet på skulderen.

7. Svæg dit hår som du ikke plejer

Annonceret som en “weekend i landet” var Woodstock meget større end det. Det var tre dage med kontinuerlig kærlighed, fred, fest, rock og roll og fornøjelig med 32 forestillinger af A-list musikere. Som Joni Mitchell udtalte, “Woodstock var en skønhedskunst, hvor halvanden million børn så, at de var en del af en større organisme.”


vintag.es

På billedet nedenfor er to damer dansende og svajende til beat, og faktisk laver deres hår ned. Fred, kærlighed og accept er blevet fotograferet fra hver vinkel på musikfestivalen. De tilstedeværende personer troede på musik kunne ændre verden, og at hippie-bevægelsen var ekstra end blot Kumbayas og tusindfryd.

8. Hængende med perlen

Ellers kendt som The Pearl, vil Janis Joplin uophørligt blive husket som sandsynligvis de største feminine rockere af all tid. Joplin udført på den anden dag i Woodstock rocking en farverig og psykedelisk kjole. Hun vidste ikke med hensyn til arrangementet indtil et antal dage tidligere end, dog heldigvis for gruppen, hun opdagede simpelthen i tide og var en af ​​mange største navne at udføre.


pinterest.com

Joplin var ikke bevidst om, hvor stor partiet kunne være og rådgav sit band, det ville simpelthen være en anden koncert. Men når hun og hendes band sammen med en gravid Joan Baez er blevet fløjet ind i Woodstock med helikopter, bemærkede hun den skarpe dimension af folkemængderne og er blevet svimmel med nerver. Hun forblev på festivalen indtil spidsen.

9. Gypsy Souls

Woodstock Music & Art Fair tiltrak en ret del af religiøse og friluftsfulde individer, der troede at kærlighed var den eneste trosmand ønskede at realisere verdensfred – med hjælp fra nogle tarot-spillekort og psykiske aflæsninger.


pinterest.com

Her ser vi en pige iført en paisley-bohemisk kjole, der studerer en anden dames palme med et sæt tarot-spillekort lagt ud på en træstamme. Hun skulle have fået nogle opmærksomhedsoplysninger, der dømmer ved det smil på hendes ansigt.

10. Hvem er hvem

Woodstock fik masser af momentum endnu tidligere end det skete, så det er ikke chok, at nogle kendte ansigter rockede sammen med musikken med resten af ​​gruppen, svarende til den tyske skuespillerinde og manuskind Veruschka von Lehndorff.


worldation.com

Veruschka var usædvanligt fashionabel inden for 60’erne. Hun steg til berømmelse i en alder af 20 mens man fandt ud af kunstværker i Firenze, blev stedet fundet af fotografen Ugo Mulas. Her ser vi mannequin dansen til takt og har en meget god tid på Woodstock.

11. Flower Child

Det er ingen hemmelighed, at Woodstock ikke var plads til diskrimination mod køn eller race, men ved du også, at alle aldre også har været velkomne? Dette fascinerende billede af denne komfortable dansende yngre dame, hilser på, hvor mange hyggelige Woodstock var for alle de personer, der er aktuelle på den ikoniske musikalske eventyr. Forestil dig de minder, hun burde bære fra den weekend!


scribol.com

Ikke alene har været tonsvis af børn komponenter af festen masser; nogle er blevet født lige ved denne historiske lejlighed. To fødsler er blevet optaget hos Woodstock – en i en bil fanget i besætningen syltetøj på vejen til festspillet og en anden på hospitalet efter moren blev lufttransporteret med helikopter.

12. Tie-farvestof for Win!

Efter stilen af ​​rockstjerner svarende til Janis Joplin og John Sebastian i slutningen af ​​60’erne voksede bindefarvestoffer til at blive større end kun en stiludvikling; det var en måde at vælge liv på. Det er intet chok, da dette psykedeliske tøj var udbredt hos Woodstock.


pinterest.com

Dette farverige stilvalg var alle de dille på musikfestivalen med mange stande, der fremmer helt forskellige slags designs og gadgets. Hvis du ikke sportede din regnbueørret mønstrede skjorte, så var du definitivt ikke en del af gruppen!

13. Følg Groovy Brick Road

Der har været mange stier at overholde hos Woodstock, men du har været positiv til et helvede med en psykedelisk oplevelse, uanset hvilken du valgte. Vi elsker disse lunefulde indikatorer, der hænger på buskene og ønsker, at vi måske har en som dem i vores personlige huse!


lifestylogy.com

Det er beskyttet for at forestille sig, at det på groovy betyder, at man ville have ramt enkeltpersoner, der sportede afros og bell-bottomed denims, en fad, der fortsatte ind i den kommende disco periode, mens lysbanen var for disse yoga-elskende religiøse guruer. Namaste!

14. The Star og Groupie

Afbilledet lige her er Jefferson Airways ledende underskriver Grace Slick hængende bagud med Sally Mann, ægtefælle til bandet trommeslager, Spencer Dryden. Ligesom seerne elskede musikken, så gjorde også de modsatte kunstnere.


morrisonhotelgallery.com

Når hun talte til Rolling Stone- journalen om hendes erfaringer hos Woodstock, sagde Slick, at hun husker at tage en helikopter for at komme til musikfestivalen som følge af vejene har været så fastgjort. Indtil Jefferson Airplane blev udført den anden dag, mindede hun sig om at ryge og forbruge vin med Mann og de modsatte bandmedlemmer.

15. Når livet giver dig instrumenter, lav musik!

Der var virkelig en følelse af enhed og kærlighed til de festivalgæster, der kom her for at drage fordel af klippen og rulle musik og festligheder i 3 dage lige meget, at når der har været pauser mellem forestillinger, lavede de deres helt egen musik .


lifestylogy.com

På billedet er der en pige, der nyder fløjten til at slå en tromme. Du kan se den brændende ardor inden for trommeslagerens øjne, en skændsel, at alle sammen omkring ham delte. Fred, kærlighed og fest kan blive opdaget ved hver vinkel, du checkede ud i hele Woodstock.

16. tager noter

Tim Hardin udførte sin hit “If I Were a Carpenter” solo på Woodstocks primære dag sammen med forskellige sange udført sammen med hans band. For hans utrolige effektivitet blev Hardin betalt $ 2.000, hvilket ikke var så meget som et antal af de forskellige kunstnere, der udførte på musikfestivalen.


lifestylogy.com

Dette episke fotografi fanger ham i bevægelse, men ikke på scenen. Han tog lidt stille tid til at skrive noter og komponere nok musik og tekster. Han synes utvivlsomt dybt i tanken, det er for positivt!

17. Dronningen af ​​Boho

Concertgoers hos Woodstock følte behageligt eksperimenterende med alle typer hippie og boheme-stil ud over farver og teksturer, som denne fashionable pige. Dette billede fremhæver den store ting om accessorizing i al sin herlighed fra hoved til tå.


pinterest.com

Med hendes floppy hat, hovedstykke, dristig makeup med paljetter og tyk beaded smykker, repræsenterer denne pige ytringsfrihed og individualitet. Meget som musik var en kæmpe faktor hos Woodstock, så var også stil og kunst.

18. Hail de Almægtige Regnmakere!

Hvis du troede, at dans og fester har været de eneste problemer, der opstod på Woodstock musikfestivalen, så er du helt sikkert forkert. Tilføj til det religiøse regn dans og også du har købt hele bunden foret.


lifestylogy.com

Denne gruppe af individer har udført en tribal regndans, og det har tydeligvis arbejdet som følge af on-og-off-kraftige regnskyler, der kom ned på festivalen, bryder den seneste august eftermiddags sol og skaber en virkelig mudret ekspertise. Hippierne tænkte ikke meget!

19. En Muddy Business

Out of doors musikfestival bemærkede meget fugtigt klima mellem det strålende solskin. Ikke alene udløste dette tekniske forsinkelser, men derudover er det ret rodet i dette vidunderlige billede. Dette par er set udfører en lille smule personale arbejde twisting ud vandet i deres gennemblødt tæppe. Vi kan tænke på, at ingen købte en masse sovende udført hos Woodstock.


pinterest.com

Regnen fremkaldte en masse mudderbade og skidt, men det ophørte ikke med at udføre de 32 handlinger for at udføre for de yderst ivrige seere. Kom regn eller skinne, gruppen syntes ikke at tænke mudderet i nogen henseende. Masser af hippier kastede virkelig deres fodtøj og gennemblødt deres fod i filth. Nogle blev dog klar med regnfrakker, paraplyer og plastikplader.

20. En kærlighed

Hvis intet andet fotografi fanger den rene glæde og ecstasy, der var Woodstock, så gør det helt sikkert. Arrangørerne af skuespilleren har været bekymrede over, at hippierne og tunge stålmusik ville udløse vold, men der var ikke noget af den slags der blev rapporteret fra musikfestivalen.


vintag.es

I tre dage var alt, hvad der var palpabelt i Woodstock, enhed, fred, lykke og en frihed. Kig på denne menneskemængde klapper deres fingre i luften til musikken med store smil på deres ansigter. Vi kan virkelig føle den glæde, der kommer fra dette billede.

21. Rocking the Daisies

Sagde nogen person daisy? Vi ved alle, at tusindfryd er det endelige ordbillede af hver lille ting, hippie og groovy, men mængden ved Woodstock troede faktisk og stod for fred og kærlighed som dette komfortable par, låst i en kærlig omfavnelse.


lifestylogy.com

Vibe på denne musikfestival var elektrisk, og enhver der var der, har beskrevet, hvordan de på ingen måde dygtige noget foretrækker det igen. Dørene og de forskellige kendte bands beklagede uheldigvis at nedbringe deres invitation eller ej med evnen til at gøre det til Woodstock.

22. Fashion Forward

Udover de lange beaded halskæder og læderbaserede tøj og niknakker, lader individer i Woodstock deres hår klare en ren og utæmmet type. De fleste af de damer sportslige lange hår skiltes i midten og generelt accented med bangs, mens de unge elskede at udvikle afros eller lange skæg.


pinterest.com

Denne festival-goer udstråler en måde af opfindsom frihed, der bærer et moderne, sort sort look med hurtige udvalgte læderbaserede accenter som hendes bælte og arm armbånd. Woodstock var en mulighed for alle at fremvise deres særlige personmodel, som generelt indeholdt nogle tvivlsomme udviklinger som nøgenhed.

23. Psychedelic Vans

Mange af de personer, der deltog i Woodstock, lejrede sig på den højeste af deres psykedeliske varevogne, fordi de bopælsmæssige omstændigheder på musikfestivalen købte forholdsvis robuste. Vi bør sige, at det synes ret behageligt, om det var bevidst eller ej.


lifestylogy.com

I virkeligheden er dette pivotale sekund i popmusikhistorisk fortid markeret af, hvordan koncertgammerne lejede ud af deres farverige varevogne. De kunne faktisk ikke overføre på grund af hvilket antal yderligere personer deltog, og den måde Woodstock sluttede op i 4 dage som en erstatning for tre.

24. Billede perfekt

Mens hele magien opstod på scenen, har der været meget mere magiske amomenter fanget blandt de mange skarer på Woodstock. Dette fantastiske billede af et par, der ønsker distraheret, mens der stilles til et billede, afslører, hvordan næsten hvert sekund på arrangementet matchede for en krop.


pinterest.com

Var denne blonde boho concertgoer stirrede på et fly, simpelthen at tage inden for det andet, eller tage et kig på en psykedelisk formation inden for himlen? Vi ved ingenlunde at vide, men vi elsker absolut den burlap-kjole, hun rockede og hendes følgesvends afro-frisør.

25. En stor, lykkelig familie

Fra de voksne til de små unge elskede alle miljøet og musikken hos Woodstock. Latter om græsset, der lyttede til musikken, var en af ​​mange menneskemængderes yndlingsbegivenheder på udendørssiden.


worldation.com

Dette billede blev taget af Rolling Stones journalens personlige fotograf Baron Wolman. Rolling Stone var en af ​​mange udelukkende medieforhandlere tilladt officielt og ubegrænset adgang til festivalen. Alle elskede tidsskriftet, så de tillod Wolman at tage billeder, svarende til denne pige, der udviser et fredssignal.

26. En himmelsk lyd

Sri Swami Satchidananda, en indisk ikke-sekulær instruktør og religiøs forståelse, gav åbningstalen, efter at Richie Havens havde udført sin handling, der sparkede ud af Woodstock musikfestivalen. Han adresserede næsten halvdelen af ​​en million individer med en virkelig spændende og bemyndigende besked.


pinterest.com

“Mine elskede brødre og søstre, vi kan bare føle vibes. Musik er en himmelsk lyd, og det er lyden der styrer hele universet, ikke atomvibrationer. Lydenergi, lydkraft er meget, meget større end nogen anden kraft i denne verden. Og en ting, jeg meget gerne vil have, at alle skal huske er, at vi med lyd kan lave og samtidig bryde, “bøjede han ind i mikrofonen.

27. Faces Behind the Magic

Woodstock blev afholdt på Max Yasgors 600-acre mejeripark inden for Catskill Mountains i New York State. Det var tæt på White Lake i byen Bethel, 43 miles (70km) væk fra byen Woodstock. Tilskueren blev dog omtalt som Woodstock, fordi finansieringsgruppen, der støttede live-præstationen, blev omtalt som Woodstock Ventures.


lifestylogy.com

Yasgur var en behagelig landmand, søn af russiske jødiske indvandrere, der gav sin gård til arrangørerne. Under festivalen kom Yasgur [1] lige her på scenen for at sige goddag til gruppen. Mange af hans naboer foragtede ham for at være vært for eventyret, og han var nu ikke velkommen til byens normale forhandler. Han blev endda sagsøgt af sine naboer for skade på ejendommen, der blev bragt af koncerterne. Desværre døde han simpelthen 4 år efter Woodstock i en alder af 53 år og er blevet en af ​​mange udelukkende ikke-musikere til at lande en fuld webside dødsdom i Rolling Stones journal.

28. Par mål

Dette par indikerer ren storhed med deres slik smil og boho stil. Synes, at de har været stillet for et billede udvendigt teltet, de konstruerede til weekenden, og ønskede alle behagelige og kunne se som Jimi Hendrix [2] , Janis Joplin, Santana, Joan Baez [3] og masser af forskellige legender .


scribol.com

Vi elsker faktisk denne piges udvalg af tøj. De farver, hun valgte slot i helt med Woodstocks festlige miljø. Taler om stil, her er en fornøjelig virkelighed for dig: Hvis du har været at placere alle de stribede T-shirt materialer og blå denim, har de spændende deltagere båret, ville der have været 10 millioner meter af det.

29. Nogle Morgen Yoga

Sri Swami Satchidananda og alle hans religiøse krigere praktiserede yoga om morgenen på de store græsplæner for at få deres hver dag dosis strækninger imellem forestillingen. At dømme efter et par af deres poser, disse personer har været naturals!


pinterest.com

Woodstock var en fejring af tanker, ånd og fysik, og yoga kamp passer ind med disse søjler af opfattelse. Dette fotografi gør os i stand til at meditere og endda transportere igen til den fantastiske tid i vores fantasi.

30. Mælk, vær venlig

Woodstock [4] fandt sted på Max Yasgur’s mælkeproduktion i Bethel, New York, hvilket betød, at der var mange dyr, der hængte rundt, og koncertboerne tog det fulde ud af det. På vejen til festningen besluttede et par af dem at slukke deres tørst med noget nutidigt kølemælk.


lifestylogy.com

Denne scene bliver temmelig skuespillet med forskellige individer samlet på facetten af ​​gaden for at se fællesskabene, der melker koen. Vi er positive, de delte nutidige produkter med alle tilskuere og medspillere.

31. Deserted Dreamers

Veje til Yasgur’s mælkeproduktion voksede til at blive så fastklemt, at mange personer måtte overlade deres køretøjer eller hitchhike med andre. Nogle hoppede endda på autotagene af overførende biler for blot at komme til, hvad der voksede til at blive en enestående rocketræning.


lifestylogy.com

Her har vi nu en person, der slynger hans guitar for at serenade sin uhyrlige kæreste sammen med hans personlige rock and roll [5] musik, da de savnede live-præstationen på grund af de bakkede veje. I det mindste forsøgte han at tilbyde hende sin gengivelse af, hvad han troede, at eventyret kunne være.

32. Gratis Festival

Woodstock skulle ikke være så stor en lejlighed, så da mere end 400.000 personer bekræftede sig, var ingen faktisk klar til størrelsen af ​​det hele. Før arrangementet formåede organisatorerne at promovere 100.000 billetter, hvilket tyder på mere end 300.000 bekræftede med ude billetter.


lifestylogy.com

Den sene ændring inden for lokalet gav ikke arrangørerne tilstrækkelig tid til at klare indflydelsen af ​​enkeltpersoner. Seerne begyndte at nå frem til titusinderne to dage tidligere end musikskuespillet startede og gik gennem hullerne i hegnet. Arrangørerne besluttede endelig at gøre live-præstationen fri. Og for at antage alt gik det ned på en lille mejeripark!

33. Fred og kærlighed

Med næsten en halv million individer i mængden var det ret besværligt at se scenen i tilfælde. Nå, ikke hvis du tilfældigvis har købt for at nyde godt af nutiden på skuldrene af dine kammerater som denne komfortable pige.


lifestylogy.com

Dette fotografi af en pige, der elsker musikken og holder op med fredsindikatorer på Woodstock, finder uden tvivl kamraten alle faglærte på denne uforglemmelige musikfestival. Folk trængte ikke alene til Woodstock til musikken, men også for de hyggelige vibes af fred og gruppe følte på denne fashionable lejlighed.

34. En fløj over gøgens nest

Denne hippie-dame ville sandsynligvis tage en pause fra musikken på Woodstock Music & Art Fair og gik på Max Yasgur’s gård for at se på barnekyllingerne inden for hanehallen.


scribol.com

At dømme efter udtrykket på hendes ansigt havde hun masser af sjovt at stirre på de små gule fugle. Det er den sjove halvdel om at have en musikfestival på en gård; du kommer til at lege med dyrene!

35. Smil for mig, baby!

Du får ikke ekstra hippie end denne pige, der giver blomsterkransen, blomstertankens primære og solhalsbånd. Dette var en kjole kode for masser af concertgoers på Woodstock. Hun er desuden ret tæt på scenen, hvilket gør dette billede endnu højere for at se på.


lifestylogy.com

Folk flockede til, hvad der skulle antages at være nok den mest ikoniske musikfestival i 60’erne, men voksede til at blive nok de mest dybe lejligheder i historisk fortid. Det var en lejlighed, der fejrede individualitet, musik, kunst, stil og ytringsfrihed.

36. Fredelig protest

Woodstock stod for vold, fred, kærlighed, åbenhed og kulturel accept. De fleste af de tilstedeværende personer har været en del af hippie-bevægelsen, som var imod Vietnamkriget, og en række udøvende kunstnere spejlede dette synspunkt på deres anti-krigs taler.


lifestylogy.com

I modsætning til mange forskellige musikkoncertbegivenheder i tiden blev Woodstock befriet fra kropslige forandringer og vold, da den kom til protest og demonstration for en udløser. Denne dyreliv synes ikke at være til at plage nogen i mængden.

37. I zonen

Denne langhårede og skæggede mand satte sig på toppen af ​​en træhusplatform for at strumme på denne guitar i løbet af Woodstock Music & Art Fair. Mange koncertgæster kom ikke alene til gavn for forestillingerne; derudover kom de her for at spille deres egne deres enheder for at bevare sig selv og andre runde dem underholdt.


lifestylogy.com

Ånden i denne musikfestival var at reklamere for en samvittighed af kærlighed, fred og rock og roll. På grund af denne kendsgerning har mange af de tilstedeværende personer været af deres aspekt at kun sidde rundt for en hel weekend at nyde på deres enheder, mens have det sjovt med de overlegne omgivelser.

38. En weekend til at huske

Musik koncert arrangementer handler om at have det sjovt med tiden med familie og venner inden for udendørs. Woodstock var det og meget ekstra, hvis dette usædvanlige fotografi er noget at gå forbi. Alle syntes at blive afgjort af deres sted i skoven.


pinterest.com

Det er klart, at disse personer har været der for hele weekenden med alle deres tøj hængende på buske. Hippierne i Woodstock har været meget naturelskende mennesker, hvorfor de fleste syntes at være meget tilfredse med materiale, der sidder i filth.

39. Et andet perspektiv

Vi er positive, at denne mands bog gjorde en opmærksom greb, men det var meget mere spændende at studere det i luften. Det, eller han ønskede simpelthen en af ​​de bedste synspunkter på Woodstock og besluttede at kompensere for nogle at studere mellem forestillingerne.


pinterest.com

Vi ønsker faktisk at kende vejen på denne planet, han købte deroppe i første omgang ?! Også den sandhed, som han formåede at stædige sig selv uden uddybende til undersiden, er stærkt beundringsværdig. Disse slags ekscentriske forekomster og hjemmesider har været ret almindeligt hos Woodstock.

40. Crowd-Surfing

Woodstock var utvivlsomt en voksen legeplads med alle former for behagelige og opmærksomme handlinger og hændelser. Crowd-surfing og få smidt op i luften i et klud af klud har kun været et par af de foretrukne fritidsaktiviteter på denne episke musikfestival.


vintag.es

Dette udtryk på denne piges ansigt tilbyder hver lille ting væk: hun er næsten ikke bange, men elsker det på samme tid. Når folk ikke var behagelige på græsset og i skoven, har de haft en god tid at holde fast i mængden ved scenen.

41. Danse i regnen

Trods de våde og mudrede omstændigheder har masserne hos Woodstock elsket hver lille weekend. Hippier er ikke særlig individer, der søger luksus og luksus, og på grund af denne kendsgerede mange af deres fodtøj og traipsed inden for slamfoden.


pinterest.com

Alle inden for fotografiet fremstår ret tilfredsstillende materiale uanset det dystre klima og mudrede grøfter. Heldigvis for dem har der været yderligere udfald af varme solskin for dem at komme sammen i løbet af weekenden musikfestival.

42. En forhindringskursus

Sikkerhed var faktisk ikke tæt på Woodstock, hvilket er et formål, der voksede til at blive en gratis festival. Disse mænd inden for seerne ønskede et større billede af scenen, så de besluttede sig for at stræbe efter deres held og sidde på et antal af scenen stillads gear.


lifestylogy.com

Deltagerne i Woodstock har næsten været i held med ingen rapporterede voldelige eller sikkerhedsmæssige tilfælde. Ud af de 400.000 koncertister, der er til stede, har tre været udelukkende to dødsfald optaget på arrangementet. En bestemt person døde af en overdosering af stof, hvorimod en anden ved en tilfældighed blev kørt over af en traktor, mens han sov i en sovepose i en tæt høje disciplin.

43. Medicinsk hjælp

Mens temperamentet i Woodstock var absolut anti-krig, hvis det ikke var for den amerikanske hær, ville der have været mange medicinske nødsituationer. Militærpersonalet fløj i måltider, medicinske forsyninger og medicinske grupper i arrangementet.


lifestylogy.com

Over 45 læger har været i standby på musikken konvertere med udbetaling. De begunstigede, hvad skuespilleren stod for og udvalgt til at hjælpe. I løbet af den weekend voksede skuespillet til at blive den tredjestørste metropol i New York State, men på grund af manglen på meget efterspurgte grundlæggende faciliteter, erklærede guvernøren i New York Nelson Rockefeller Woodstock et katastrofeområde. Velfærdssektionen registrerede 5.162 medicinske forhold, sammen med 4 miscarriages. På trods af alt dette var tidsskriftet “The biggest peaceful event in history”.